07 January 2017

Tahun Baru 2017 tapi renew azam je

Assalamualaikum.

Dah masuk berapa haribulan baru nak wish new year. Blog pun dah lama bersawang ni.

Mana tak nye, saban hari dan bulan, masih lagi ber-BBT cuma itulah, masih belum rezeki kami lagi. Agak putus asa juga kadang-kadang. Jadi, tahun baru 2017 ni, cuma renew azam je lah. Cuma tahun ni ingat nak mula jumpa doktor semula untuk 2nd advise after long rest from any medicine & doctor.

Sekarang dah fikir2 samada nak refer hospital yang ada doktor pakar atau refer klinik yang ada gyne. Itu semua bergantung pada kos & bajet kami juga. Selain itu, nak cari masa untuk pergi buat rawatan. Harap dipermudahkan segala urusan untuk yang 1 ni.

BBT chart?? This time cycle agak rocky suhunya. Mungkin sebab baru baik dari diarhea, jadi BBT memang kelaut la. Sendiri tengok pun takut. Nampak macam tak ovulate. So, tak ada semangat nak share. Memang counting days nak tunggu result bulan ni.

Selain itu, nak kumpul duit untuk fertility checkup & treatment juga. Supaya nanti tak la delay separuh jalan disebabkan kos.

Untuk visitor yang blogwalking kat sini yang sama situasi dengan me, semoga masing-masing terus kuat berusaha dan berdoa untuk rezeki yang 1 ni dan dikurniakan zuriat yang soleh/solehah.

Amin :)

No comments:

Post a Comment

Beautiful word is recommended here ;)